Наградите “Еми” пренебрегнаха Olivia Newton-John

Снимка на актрисата не се появи по време на частта от церемонията в памет на починалите знаменитости

13 септември 2022
social
Снимка от БГНЕС

Феновете на Olivia Newton-John останаха разочаровани, след като звездата беше пропусната на церемонията на наградите “Еми”. 

По време на събитието имаше специален сегмент в памет на починалите през последната година актьори и актриси. На сцената John Legend изпълни песента си "Pieces", а на екрана зад него бяха показвани снимки на звездите, които е загубил светът на шоубизнеса. Сред тях бяха Betty White, Bob Saget, Paul Sorvino, James Caan, Ray Liotta и Sidney Poitier. Забележителна обаче беше липсата на портрет на Newton-John, което предизвика вълна от публикации в социалните мрежи на ядосани почитатели. Актрисата от мюзикъла “Брилянтин” почина през август на 73 години след дългогодишна борба с рака. 

Името на Newton-John е вписано е списъка “In Memoriam” на сайта на наградите “Еми”, но нейна снимка не беше показана на сцената. Тя беше известна предимно в филмовата и музикалната си кариера, но въпреки това имаше многобройни участия и в телевизионни продукции, включително популярните сериали “Мърфи Браун” и “Клуб “Веселие”.  

Новини