Natalie Portman се опитва да преодолее изневярата на съпруга си

03 юни 2023
Natalie Portman
Снимка от БГНЕС

Natalie Portman и Benjamin Millepied работят по брака си след появилата се информация, че той е изневерил на актрисата. 

Според публикации в американските медии, френско издание е разкрило, че Millepied е имал афера с 25-годишна жена. Сп. People се позовава на свой източник, който казва, че връзката е била много кратка и е приключила бързо. Сега носителката на "Оскар" и съпругът ѝ се опитвали да преодолеят този неприятен момент от брака си. 

"Той знае, че е допуснал огромна грешка и прави всичко по силите си, за да убеди Natalie да му прости и да запази семейството си. Natalie е много дискретна за личния си живот и няма никакво намерение да обсъжда ситуацията пред медиите. В момента основната ѝ грижа е да защити децата си и тяхното лично пространство", казва още източникът на изданието. 

Portman и Millepied се срещнаха на снимачната площадка на филма "Черният лебед". Партнираха си отново в нейния филм "Vox Lux" през 2018 г., където тя изпълнява ролята на поп звезда с много проблеми. През 2011 г. се роди синът им, Aleph, а през 2017 г. посрещнаха и дъщеря, която кръстиха Amalia. 

Сватбата им се състоя през август 2012 г. Макар рядко да излагат на показ личния си живот, миналата година двамата отбелязаха 10-шния си брачен живот с публикации в социалните мрежи. 

Portman и Millepied бяха сред знаменитостите, забелязани в Париж преди броени дни за концерта на Beyoncé край френската столица, спирка от турнето ѝ "Renaissance". На 29-и май фотографите ги заснеха докато вечерят и се целуват след прожекция на нейния филм "Май, декември". 

Portman беше във Франция, за да представи лентата на филмовия фестивал в Кан. 

Новини