Netflix се отказа от проект на Меган Маркъл

Пестят пари

02 май 2022
social
Снимка от БГНЕС

Netflix отмени разработката на Pearl - анимационен сериал, създаден от Меган Маркъл, в стремежа да намали разходите си. Сериалът, който беше обявен миналата година, е един от няколкото проекта, от които стрийминг гигантът се отказва.

Миналия месец Netflix отчете рязък спад в броя на абонатите си и сподели опасения, че още милиони могат да се откажат от услугата. Това намали пазарната стойност на компанията с повече от 50 млрд. долара, а експертите предупредиха, че тя ще се бори да се върне на пътя към успеха си.

Archewell Productions - компанията, създадена от херцога и херцогинята на Съсекс, обяви миналата година, че Меган ще бъде изпълнителен продуцент на Pearl. Планираше се сериалът да се съсредоточи върху приключенията на 12-годишно момиче, което се вдъхновява от влиятелни жени в историята.

Netflix обаче потвърди, че ще продължи да работи по други проекти с Archewell Productions, включително документална поредица, наречена Heart of Invictus. Сериалът ще се разказва историята на атлетите, които се състезават в игрите Invictus за ранени ветерани - събитие, основано от принц Хари, в Хага през 2022 г

 

Новини