Новата песен на VICTORIA носи силно послание

25 май 2024
VICTORIA
Снимка от Орфей Мюзик/Warner Music

VICTORIA издаде новия си сингъл „Sad Girl Summer (Not Again)“. Тази песен ни потапя във възходите и паденията на разбитото сърце, устойчивостта и намирането на сила в себе си. 

Певицата е съавтор на парчето, което е записано в „Garden Studio“ в Стокхолм, Швеция. Песента е много лична песен за нея и носи послание до всички момичета по света:

"„Sad Girl Summer (Not Again)“ е много близка до мен песен. Само три дни преди да вляза в студиото в Стокхолм, преживявах раздяла. Това ме разби и не бях в състояние дори да мисля за писане на музика. Но тогава чух първите акорди на песента и те ме удариха, внезапно бях пълна с вдъхновение. Аз и моят екип създадохме цялата песен само за четири часа, случи се наистина много бързо. Взех цялата болка и я превърнах в нещо красиво, изразявайки го чрез изкуството си. И да ви кажа, това е моето парче, защото се свързва директно с душата ми".

"Става въпрос за това да дадете всичко от себе си на някого, който в крайна сметка ви приема за даденост, който изчезва без обяснение, вместо да поправи нещата, оставяйки ви да се чувствате безполезни. Това е за всички момичета, които са били изоставени от някого, а после той се е появил отново, сякаш нищо не се е случило. След това изчезва отново, оставяйки ви да се съмнявате в себе си заради техните собствени проблеми. С тази песен искам да бъда вдъхновението и мотивацията за всеки, който е изправен пред  подобни ситуации. Не сте сами и струвате много повече от някаква нестабилна връзка. Вярвайте в себе си и никога не позволявайте на никого да ви кара да се чувствате по друг начин. Не се задоволявайте с по-малко, само за да сте с някого. Светът е голям и красив. Насладете му се, живейте в момента и усетете своята сила.“

Песента е със запомняща се мелодия, трогателен текст и сурова емоционална дълбочина. И е превръща в идеалния саундтрак за освобождаване от токсични връзки и преоткриване на вътрешната сила. Става дума за това да изразяваш чувствата си, да се изправиш отново и да прегърнеш пътуването си към изцелението и себеоткриването.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини