VICTORIA обезглавена в новото си музикално видео към “Paradox”

24 Февруари 2024
VICTORIA
Снимка от Warner Music Group/Орфей Мюзик

„Paradox” маркира началото на нова ера в музиката на VICTORIA, която показва една новооткрита идентичност, изследвайни по-тъмни теми и по-алтернативна звукова посока. В новия си проект, VICTORIA представя вълнуващо послание, което издига важната тема за психичното здраве. Видеото, заснето във впечатляващата сграда на Минната дирекция в град Перник, пренася зрителите в един различен свят, където вътрешните гласове на певицата буквално оживяват и тя се бори сама срещу тях.

"Paradox" предава силно послание за осъзнаването на вътрешните ни борби и важността да слушаме истинското си АЗ, а не моментните гласове на съмнение и слабост. За песента VICTORIA и екипът от шведски композитори избират стила дарк поп, който допълнително подчертава интензивността ѝ.

Екипът зад визуалната продукция се състои от режисьора Виктория Караколева и оператора Дамян Дамянов, които работят с VICTORIA от доста години и имат заслужена репутация във филмовата и музикална индустрия.

"Paradox" е първият проект на VICTORIA за 2024 година, който следва изключително успешната ѝ 2023 година. Песента ѝ "bloom" беше номер 1 еърплей хит в България за 6 поредни седмици. VICTORIA беше и най-слушаният български артист в платформата Spotify, с над 1 000 000 уникални месечни слушатели.

Повече за новата песен и за това какво предстои, чуйте от самата VICTORIA в студиото на Magic:

 

 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини