VICTORIA записа великолепна версия на "All I Want for Christmas Is You"

24 ноември 2023
VICTORIA
Снимка от facebook.com/VictoriaGeorgieva.Official

Българската надежда на международната музикална сцена VICTORIA направи ексклузивна премиера на новия си проект по време на бляскаво музикално събитие във Варшава. Певицата представи за първи път пред публика своя вариант на вечния коледен хит на Mariah Carey - "All I Want for Christmas Is You", в колаборация със световнопризнатия полски пианист Aleksander Dębicz. Песента е с чисто нов аранжимент, който обещава да направи предстоящите ви празници още по-уютни и светли. 

По време на събитието Warner Sessions, VICTORIA беше представена пред ключови медии и лица от музикалния бизнес в Полша и Източна Европа. Освен нея, на сцената се качиха и полските звезди - Lanberry, Blanka и Three Of Us. 

След като подписа с Warner Music в началото на тази година, VICTORIA продължава да създава проекти извън пределите на България. Съвместната им работа с Aleksander обещава да бъде истинско изживяване за ценителите на музиката, като новият аранжимент не само ще преобрази коледната класика, но и ще донесе нова емоционалност и топлина благодарение на великолепните вокали на VICTORIA и нежността на пианото. 

Видеото към песента е не по-малко емоционално и въздействащо, като в него са събрани ексклузивни и невиждани досега моменти от личния живот на VICTORIA

"Много съм щастлива, че направихме точно този проект за Коледа, в който споделих едни от най-съкровените си лични спомени през годините. Когато видях видеото за първи път, изпитах в себе си много емоции. Носталгия, смях, обич, тъга, уют и отчасти - мир. Във видеото са включени част от най-милите моменти в живота ми и съм благодарна, че успяхме да направим нещо толкова истинско и лично. Докато избирахме кадрите, изпитах много различни емоции, преминавайки през тези спомени. Изживях ги отново. Винаги плача, когато гледам края, защото моят баща го няма и ми липсва страшно много. Обичам го и всеки ден мисля за него – сигурна съм, че се гордее с мен.“ – споделя VICTORIA за емоциите от видеото. 

Новини