Нови заплахи дебнат Мандалореца и бебето Йода

17 януари 2023
Mandalorian
Снимка от Twitter

Мандалорецът и бебето Йода се изправят пред нови предизвикателства в третия сезон на хитовия сериал от света на “Междузвездни войни”. Нов трейлър излезе тази нощ. 

Героят на и симпатичният Грогу се събраха в поредицата “Книгата на Боба Фет” и ще продължат пътуването си, което ще ги срещне “със стари приятели и нови врагове”. 

Новите кадри показват Дин Джарин (Pedro Pascal) и напредващия във владеенето на силата джедай Грогу, по-известен като бебето Йода, които пътуват през далечната галактика и се изправят пред заплахи от родната планета на мандалорците, Мандалор, както и на оживената Корусант. 

Третият сезон следва събитията от сериала “Книгата на Боба Фет”, в който Дин Джарин се събра с Грогу, който се беше отдал на тренировки за владеене на Силата. Двамата се отправят към Мандалор, където Дин Джарин да получи опрощение за това, че свали шлема си в предишния сезон. 

В новите епизоди, които ще се излъчват от 1-и март, в ролите си ще се завърнат и Carl Weathers, Giancarlo Esposito и Katee Sackhoff.

“Мандалорецът” е създаден от Jon Favreau, който е сценарист и изпълнителен продуцент на третия сезон. Като режисьори на отделни епизоди се завръщат Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa и Carl Weathers.

Новини