Новият сингъл на Miley Cyrus е посветен на верните ѝ фенове

17 август 2023
Miley Cyrus
Снимка от facebook.com/MileyCyrus

“Flowers” продължава триумфалния си престой в класациите, половин година след премиерата, но Miley Cyrus е готова да пусне нов сингъл. Певицата съобщи, че следващото ѝ парче се казва “Used to Be Young”, а премиерата ще бъде на 25-и август. 

В Instagram тя сподели още вълнуващи подробности със своите 213 милиона последователи. 

“В чест на моя нов сингъл "Endless Summer Vacation (backyard sessions)" ще продължи", написа тя, като от публикацията става ясно, че специално предаване ще бъде излъчено на 24-и август по американската телевизия ABC. 

“Този път ще има ретроспективно интервю, в което ще споделя истории за първите 30 години от живота ми, в чест на “Used To Be Young”. Тази песен е посветена на моите верни фенове. Обичам ви, защото вие обичате всяка моя версия". 

Cyrus намекваше за новия сингъл от няколко седмици. По-рано този месец тя разкри заглавието на песента на онлайн магазина си в описанието на юбилейното издание на плоча на албума "Bangerz", който става на 10 години. На 15-и август в социалните мрежи публикува видео с колекция постери, на които имаше откъси от текстовете на емблематични за кариерата ѝ хитове, сред които “Wrecking Ball”, “Flowers”, “The Climb” и “Party In the U.S.A.”. A към видеото тя написа:

"Знам, че бях луда. Знам, че бях забавна. Вие казвате, че съм била дива. Аз казвам, че съм била млада". 

“Used To Be Young” е първата нова музика от Cyrus след появата на нейния осми албум "Endless Summer Vacation" през март. 

Новини