Ново магично приключение в "Рая и последният дракон"

Disney представи първия трейлър на новата вдъхновяваща история от създателите на "Смелата Ваяна" и "Замръзналото кралство"

22 октомври 2020
social
Снимка от Форум Филм България

Disney представи първия трейлър на новата си вдъхновяваща история "Рая и последният дракон".

С новата анимация създателите на "Смелата Ваяна" и "Замръзналото кралство" ще ни върнат далеч назад в миналото, където традициите и дългът са на почит, а дързостта да отстояваш правдата – най-безпощадното оръжие.

“Някога, много отдавна, във фантастичния свят Кумандра, хората и драконите живеели заедно в хармония. Но когато зла могъща сила надвиснала заплашително над земята, драконите се пожертвали, за да спасят човечеството", се казва в описанието на филма. "Сега, 500 години по-късно, същото това зло се завръща и един самотен войн, Рая, трябва да издири легендарния последен дракон, за да възстанови разрушената земя и отново да обедини разединените хора. По време на пътешествието си обаче, тя ще разбере, че за да бъде спасен светът един дракон не е достатъчен - трябват доверие и екипна работа".

В трейлъра виждаме мистериозния път, по който решителната Рая е тръгнала в търсене на мира и хармонията по древните земи.

Магичните приключения на "Рая и последният дракон" започват в кината през март 2021 г.

Новини