*NSYNC и Backstreet Boys заедно във филм

03 октомври 2023
NSYNC
Снимка от instagram.com/justintimberlake

Документален филм за популярността на бой банди като *NSYNC, New Kids on the Block и Backstreet Boys се разработва от платформата Paramount+.

Все още неозаглавената продукция ще проследи наследството на момчешките групи в пика на тяхната слава през 90-те години на миналия век и началото на настоящия. Предвидено е в проекта да има интервюта с членовете на популярните състави, както и архивни видео материали, съобщи Variety. 

Режисьор на филма ще бъде Tamra Davis, която стои зад популярни музикални клипове като "Call It What You Want" на New Kids on the Block и "MMMBop" на Hanson. Сред продуцентите е Johnny Wright, който е бил мениджър на турнета на New Kids on the Block и на Justin Timberlake от *NSYNC.

“Ерата на бой бандите през 90-те беше невероятна глава в музикалната история, където хармонизирането на гласовете и бийтовете се обединиха. И до днес бой бандите продължават да са източник на вдъхновение, да повдигат настроението и да обединяват, като ни напомнят за едно прекрасно време, което винаги ще има специално място в сърцата ни", казва Wright.

Новината за документалната продукция идва малко след събирането на *NSYNC, които миналата седмица издадоха първата си обща песен от 20 години.

Новини