Justin Timberlake продължава с мистериозните постове

18 януари 2024
Justin Timberlake
Снимка от БГНЕС

Justin Timberlake продължава да насочва вниманието към себе си с намеци за шести албум. 

Музикантът качи видео в TikTok във вторник, в което изглежда сякаш е на снимачна площадка в сграда с високи арки. Той стои пред камерата и започва да отброява с пръсти до 6, след което многозначително подвига вежди и излиза от кадър. Публикацията му беше в отговор на потребител, който написа в коментар "Нова музика????". 
 

@justintimberlake Replying to @Olivia Anderson ♬ original sound - Justin Timberlake

В сряда Timberlake се завърна в Instagram, за да сподели нова серия снимки, след като по-рано този месец изтри цялото съдържание на акаунта си. 

На първата снимка се вижда листовка, обърната наобратно, с надпис "Виждали ли сте този човек?" и след това името на певеца. Следващата показва табло със снимки на Justin, а последната е на оранжев хардиск с надпис "EITIW". Същите букви изпълнителят написа като послание към серията кадри. 

Засега Timberlake не разкрива какво се крие зад тях. Феновете обаче се впуснаха в предположения, като най-разпространеното е "Everything I Thought I Was". Billboard съобщи, че някои много усърдни интернет потребители дори са намерили документи за търговска марка с това заглавие, подадени миналата година, както и за "Everything I Thought It Was…A Sonic Film".

Последното може да означава, че Timberlake загатва и за филмов проект, а не само за нова музика. 

Ако наистина предстои шести албум, той ще е първи за Justin от 2018 г., когато излезе "Man of the Woods". Този запис оглави американската класация и получи номинация за "Грами". 

Новини