Още нова музика от *NSYNC обеща Justin Timberlake

30 януари 2024
NSYNC
Снимка от БГНЕС

През последните дни Justin Timberlake обикаля телевизионни и радио предавания, за да промотира новия си сингъл "Selfish" (който дори Britney Spears харесва) и предстоящия си албум "Everything I Thought I Was" (премиера на 15-и март). 

Преди това обаче, няколко месеца по-рано, певецът се събра с бившите си колеги от групата *NSYNC, с които записаха първата си песен от 20 години - “Better Place” за саундтрака на анимацията "Тролчетата: Бандата се събира". 

В шоуто на Kelly Clarkson в понеделник Timberlake намекна, че заедно с JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone и Chris Kirkpatrick са работили и по друга музика. 

“Бяхме в студиото", каза Justin на водещата. “Така че може да има нещо малко в бъдеще". 

След това той поклати многозначително глава в знак на потвърждение под бурните аплодисменти на публиката в студиото. 

Timberlake разказа и как са се сработили с колегите му “Better Place” след толкова години.

“Малко е откачено. По отношение на химията между нас всичко си беше както преди, сякаш никога не сме прекъсвали".

В интервю за Apple Music тези дни Timberlake сподели повече подробности и за новия си сингъл "Selfish". 

“Говорихме си за песента и разнищвахме идеята за това, че не чуваш често такова нещо от мъже, те да изразяват такава емоция, която ги прави уязвими. Докато растеш те учат да не правиш така. Но наистина усещането е за една много искрена песен... Думите просто започнаха да се изливат. И когато слушах целия албум, осъзнах, че от всички песни в него, по отношение на продуцирането, тя е най-ясна, не искам да кажа проста, защото според мен е простичка в своята сложност". 

Новини