Justin Timberlake отбеляза рождения си ден с подарък за феновете

01 Февруари 2024
Justin Timberlake

Justin Timberlake отпразнува рождения си ден като направи подарък на феновете си.

В чест на 43-ия си рожден ден в сряда певецът сподели кратък откъс от една от песните в предстоящия си албум "Everything I Thought It Was", който излиза на 15 март.

"Днес е рожденият ми ден и никой не може да ми казва какво да правя, така че ето фрагмент от любимия ми антракт от песен в новия ми албум "Eitiw". "Съжалявам, но не съжалявам" казвам на моя екип. Ще се видим довечера", написа бившият член на *NSYNC в Instagram. 

Последователите му в социалната мрежа използваха случая освен да харесат откъса от парчето, също и да му оставят в коментарите пожелания за рождения ден. Сред тях беше и половинката на Taylor Swift, Travis Kelce, който е приятел на Timberlake.

"Ако това е само откъс... мога само да си представям колко страхотно звучи целият албум", написа един фен. 

Съпругата на Justin, Jessica Biel, също му посвети пост в Instagram, като към селекция от техни снимки и забавни клипчета, написа: 

"Винаги те подкрепям. Честит рожден ден, скъпи". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Двамата с актрисата се ожениха през 2012 г. Имат и двама синове - Silas на 8 г. и Phineas на 3 г.

Миналия уикенд в "Saturday Night Live" певецът изпълни новия си сингъл "Selfish" и още една песен от новата колекция - "Sanctified".

Вечерта в деня на рождения си ден Timberlake имаше и концерт пред публика в Ню Йорк. Той е изпълнил 17 песни, сред тях и още една от новия му албум, озаглавена “My Favorite Drug”.

Новини