Обявиха водещия на наградите на Billboard

Церемонията предстои на 15-и май

24 април 2022
social
Снимка от facebook

Sean “Diddy” Combs ще бъде водещ на тазгодишните награди на Billboard. Събитието ще се състои на 15-и май в Лас Вегас. 

“Това ще е различно от останалите наградни шоута - ще донеса любов и ще настроя честотата на най-високото ниво. Музикалните награди на Billboard наистина представляват артистите и това къде е музиката в момента, затова много се вълнувам да бъда домакин на най-големите лайф изпълнения и изненади. Светът трябва да се включи и да гледа”, заяви Combs. 

Тази година се навършват 25 години, откакто продуцентът, дизайнер, рапър и филантроп спечели първата си награда на Billboard за албума “No Way Out”. В момента Diddy работи по седмия си албум. Той не е издавал нова колекция след “Press Play” от 2006 г. 

Combs за последно излезе на сцената на наградите на Billboard през 2017 г. по повод 45-ия рожден ден на покойния Notorious B.I.G. 

Тази година церемонията ще почете ар-енд-би легендата Mary J. Blige с наградта “Икона”. Тя ще изпълни най-големите си хитове, а освен нея на сцената ще пеят Megan Thee Stallion, Burna Boy, Latto, Rauw Alejandro и Red Hot Chili Peppers. В следващите седмици ще бъдат обявени още музикални изпълнения.

 

Новини