Oprah Winfrey: Кралицата не е правила расистки коментари за Archie

Водещата коментира скандалните разкрития от интервюто си с принц Harry и Meghan Markle

08 март 2021
social
Снимка от БТА

Oprah Winfrey уточни в интервю в предаването “CBS This Morning” днес, че расистките коментари от членове на кралското семейство за цвета на кожата на сина на принц Harry и Meghan Markle още преди той да се роди, не са били направени от кралица Elizabeth II и нейния съпруг принц Philip.

Meghan Markle сподели за шокиращите коментари в скандалното интервю за Oprah, което беше излъчено в САЩ в неделя вечерта. И двамата с принца отказаха да посочат в разговора си с водещата кой конкретно е говорил за това колко тъмна ще бъде кожата на малкия Archie. Бившата американска актриса уточни, че подобен разговор не е бил воден в нейно присъствие, а темата е била повдигната пред съпруга ѝ.

В сутрешното шоу Winfrey уточни, че в разговор извън ефир принц Harry е уточнил, че неговите баба и дядо не са били част от "неудобния разговор". 

В шокиращото интервю Meghan заяви още, че по време на краткия си живот в британския кралски двор е стигнала до мисли за самоубийство, но от кралското семейство са отказали да ѝ помогнат. Тя отрече да е разплакала Kate Middleton в деня на сватбата си и каза, че е станало точно обратното, но после тя се е извинила и двете са се сдобрили. Harry сподели, че се е чувствал като в капан в кралския двор и нямало да има смелост да се махне, ако не била съпругата му. Той сравни нейните преживявания като част от кралската фамилия с тези на майка му, принцеса Diana, защото роднините му са отказали подкрепа във връзка с расистки статии за Meghan в таблоидите.

Двамата казаха още, че са се венчали няколко дни преди официалната сватба, която е била само за пред света, и разкриха, че второто им дете ще бъде момиче.

Новини