Още коледно настроение от Meghan Trainor

Певицата представи първия клип с участието на бебето й

25 ноември 2020
social
Снимка от facebook

Meghan Trainor представи видеото на нейния нов коледен сингъл "Holidays" с участието на Earth, Wind and Fire. Песента е част от новия празничен албум на певицата "A Very Trainor Christmas", който излезе в края на октомври.

"Още плача, защото не мога да повярвам, че е това е реално. Благодаря на @earthwindandfire, че сбъднаха мечтата на един супер фен!", написа 26-годишната певица в съобщението си за клипа. Meghan, която очаква първото си дете, добави "Бременна в петия месец с тези токчета".

Видеото показва Trainor в различни сцени, изпълнени с коледно настроение, а самата тя се появява и с орнаменти за украса по лицето си, в бяла рокля, както и в черно облекло с голяма червена пандела по тялото, докато пее с легендарната група.

По-рано при обявяването на предстоящия клип Trainor каза, че това ще е първото официално музикално видео на бебето й.

В коледния албум на певицата участват нейния баща Gary (в песента "Have Yourself A Merry Little Christmas") и братовчедите й Jayden, Jenna и Marcus Toney (в "Rudolph the Red-Nosed Reindeer"). Seth MacFarlane се присъединява към звездата в "White Christmas".

"Песните със семейството ми са вечен спомен, който ще мога да слушам винаги, когато поискам. "Earth, Wind & Fire и Seth MacFarlane са любими изпълнители на семейството ми. Почитаме дори земята, по която стъпват, затова да участват в този албум е нереално. Най-добрият коледен подарък!", казва в изявление Meghan.

Новини