Малко коледно настроение от звездите

Известните споделиха как са посрещнали Рождество Христово

26 декември 2020
social
Снимка от facebook

Тази година Коледа може и да е по-различна, но това не попречи на звездите да донесат малко празнично насроение на последователите си в социалните мрежи. Mariah Carey, Chrissy Teigen, Eva Longoria и още много други споделиха моменти от техния празник у дома. 

Кралицата на Коледа Mariah Carey разкри, че с близнаците й Moroccan и Monroe, които са на 9 години, са започнали нова коледна традиция. В публикацията си звездата написа, че с децата й са чели последната глава от мемоарите й, озаглавена "A Snow Globe of Joy", която тя описва като щастлив край на една тъжна книга.

Teigen сподели видео на нейните деца Luna (4 г.) и Miles (2 г.), които се срещат с Дядо Коледа в коледната вечер. 

 


Звездата от сериала "Отчаяни съпруги" Eva Longoria пък публикува клипче на нейния 2-годишен син Santiago, който танцува покрай елхата. 

 


Певицата и актриса Mandy Moore, която очаква първото си дете от съпруга си Taylor Goldsmith, сподели красив кадър на двамата седнали зад пиано. Тя написа, че са решили да не се събират с близките си за Коледа заради пандемията и са си останали вкъщи. 

 


Justin Bieber от своя страна имаше няколко публикации на коледна тематика, включително романтична снимка в черно-бяло на него и красивата му съпруга Hailey как се целуват пред елхата. Той написа, че тази година за Коледа ще си "вземе благодарност и надежда за бъдещето" и посъветва последователите си да направят същото и да гледат с вяра напред. Justin качи и снимки от сутринта след Коледа, от които става ясно, че с любимата му са посрещнали изгрева на плажа по халати. Има и друго много сладко клипче от детството на Hailey, в което тя танцува в "Лешникотрошачката". 

 

 

Новини