Откраднаха новия албум на Lana Del Rey

От колата на певицата бил задигнат и ръкопис на книгата ѝ

20 октомври 2022
social
Снимка от BGNES

Откраднаха новия албум на Lana Del Rey.

Във вече премахнато видео в Instragram певицата разкри, че колата ѝ е била разбита на паркинг в Лос Анджелис преди няколко месеца и извършителят е избягал с лаптопа ѝ, харддискове и видеокамера. В тях Lana съхранявала много важна информация, включително деветия си албум, 200 страници ръкопис на книга и незаменими семейни видео материали.

Звездата призова феновете си да не търсят и да не слушат изтекла нейна музика в интернет, защото вероятно ще става дума за откраднатите песни. 

В клипчето в социалните мрежи Del Rey заявява, че е паркирала колата си само за малко на мястото, както и че това е вероятно единственият път, когато е имала неблагоразумието да остави раницата си в автомобила. 

“Трябваше дистанционно да изтрия всичко от компютъра, включително книгата, от която нямам копие на облака. Въпреки всичко, все още има хора, които имат достъп до телефона ми и пускат нелегално нашите песни и лични снимки. Обичах книгата, която изгубих с цялото си сърце и вложих много страст в нея. Моля ви, не слушайте музиката, ако я намерите, защото още не е издадена официално”.  

Lana заяви също, че в момента презаписва песните, но признава, че ѝ е много трудно и неприятно това, че трябва да започне всичко отначало. Откраднатият материал е наследник на албума от 2021 г. “Blue Banisters”.

 

Новини