Pamela Anderson - стилна и секси в нова фотосесия

19 август 2023
Pamela Anderson
Снимка от БГНЕС

56-годишният модел и актриса Памела Андерсън се снима във фотосесия за новия брой на Elle. 

В интервю за американското издание Андерсън споделя, че след многогодишна пауза в кариерата си, работи толкова усилено, колкото никога досега. Актрисата е ангажирана с няколко проекта едновременно: пише нов роман (обещава, че ще бъде "романтичен, секси, травматичен и забавен"), открива модни ревюта, като есенното шоу на Boss, стана лице на есенната колекция Babaton на марката Aritzia. 

"Работя по-усилено от всякога, въпреки че си мислех, че вече ми е време да се пенсионирам!", споделя звездата.

Андерсън разкри защо е преминала от предишната си роля на ярка блондинка към по-естествена визия без грим. Тя каза, че в началото на кариерата си като модел не е имала възможност да избира как да изглежда и "просто се е съобразявал с това, което хората са й казвали да прави". Актрисата решава да се откаже от характерния си външен вид, след като гримьорката ѝ Алексис Вогел умира от рак на гърдата.

Преди няколко години Памела Андерсън се завръща в родния си дом на брега на езерото в Ладисмит на остров Ванкувър в Канада, където е прекарала детството и младостта си, и започва да води селски начин на живот. Тя прекарва по-голямата част от времето си с кучетата си, занимава се с градинарство, ремонти или консервиране на отглежданите от нея плодове и зеленчуци. 

Новини