The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Patrick Dempsey се завръща за продължението на "Омагьосана"
Patrick Dempsey се завръща за продължението на
Снимка: facebook
Patrick Dempsey се завръща за продължението на "Омагьосана" Неделя, 17.01.2021 г., 11:15 ч. Очаква се снимките да започнат през пролетта

Patrick Dempsey ще се завърне в ролята си за продължението на филма "Омагьосана". 55-годишният актьор потвърди, че отново ще облече костюма на Робърт Филип в новата история от лентата от 2007 г. на студиото Disney. "Disenchanted" ще бъде достъпен за зрителите в стрийминг платформата на компанията Disney+.

В предаването "Добро утро, Америка" през седмицата Patrick каза, че е получил сценария за втория филм. Според звездата от "Анатомията на Грей" снимките на продукцията вероятно ще започнат през пролетта.

Dempsey не спести похвалите за партньорката си във филма Amy Adams, която изпълнява ролята на принцесата от приказките Жизел: "Amy Adams е невероятна в този филм. Беше много забавно да съм част от всичко това".

Adam Shankman сяда на режисьорския стол, а според някои източници James Marsden също ще се завърне като принц Едуард, въпреки че преди време той изрази притесненията си, че работата по продължението се е забавила толкова много.

Коментари