Austin Butler е неузнаваем в продължението на "Дюн"

02 май 2023
Austin Butler
Снимка от БГНЕС

Студиото Warner Bros. сподели тийзър от продъжението на "Дюн" на Denis Villeneuve и официалния постер на филма. 

Във видеото се вижда маскирана фигура, вероятно героят на Timothée Chalamet, която поставя устройство в пясъчна дюна като примамка за пясъчните червеи. Следва заглавието "Дюн: Втора част" и моментни кадри с актьорите, включително Austin Butler, който е неузнаваем с гола глава. 

Пълният трейлър на филма беше показан на изложението Cinemacon в Лас Вегас миналата седмица в присъствието на звездите Zendaya, Timothée Chalamet и режисьора Villeneuve, и в сряда ще бъде публикуван за масовата публика. 

Първият филм се превърна в един от най-печелившите за Warner през 2021 г., въпреки че излезе едновременно в кината и в една от стрийминг платформите. Той донесе на студиото 402 милиона долара приходи от прожекции по света. Спечели шест награди "Оскар" и беше номиниран за най-добър филм. 

В лентата участват Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skargard, Josh Brolin, Javier Bardem и Charlotte Rampling, а сред новите попълнения в актьорския състав са Florence Pugh, Austin Butler, Lea Seydoux, Christopher Walken и Tim Blake Nelson. Премиерата е насрочена за 3-и ноември. 

Новини