The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Paul McCartney издава още една детска книга
Paul McCartney издава още една детска книга
Снимка: facebook
Paul McCartney издава още една детска книга Петък, 19.03.2021 г., 13:01 ч. Приключенията на дядо Готин и внуците му продължават

Paul McCartney ще издаде продължение на неговата детска книга “Хей, дядо Готин”, която се превърна в бестселър. Както и в първото издание, илюстрациите в новата история “Зелената подводница на дядо Готин” ще бъдат дело на канадската художничка Kathryn Durst.

В новото приключение на магическия дядо и неговите внуци, те се отправят на пътешествие в търсене на своята влюбена в музиката баба Готин. Книгата ще излезе на пазара на 2-и септември тази година.

Оригиналът беше издаден през септември 2019 г. и бързо се превърна в бестселър с продадени над 300 000 копия по света.

“Много се радвам за това как беше приета от читателите “Хей, дядо Готин”, защото това една много лична история за мен, с която почитам всички дядовци по света и техните отношения и приключения с внуците им. Харесва ми, че тя се превърна в любима книга, която да четем на внуците си преди лягане. Винаги съм казвал, че ако хората харесат първата книга и имат желание за още, ще напиша още приключения за дядо Готин, затова той ще се завърне, но този път със своето специално изобретение - зелена подводница!”, казва McCartney в изявление за новата книга. 

Коментари