Paul McCartney подготвя световно турне

31 юли 2023
Paul McCartney
Снимка от Twitter

Paul McCartney подготвя световно турне. 

Легендарният музикант от Beatles публикува загадъчно послание в социалните мрежи през уикенда, в което призова феновете да се регистрират, за да получават съобщения от него, като обеща, че скоро ще сподели важна новина.

“Трябва да ви въвлека в живота ми!”, гласи публикацията му - препратка към албума "Revolver".
 

Същите думи (“Got to get you into my life!”), изписани на фона на синьо небе с бели облаци, се появяват и във видео, в което се чува как стар радио апарат търси честотата на радиостанция. Постът беше споделен от "Frontier Touring" - голяма австралийска компания за организиране на концерти. Именно те стоят зад изявите на McCartney на стадиони в Австралия и Нова Зеландия през 2017 г. 

81-годишният музикант, който два пъти е въвеждан в Залата на славата на рокендрола, изобщо не забавя темпото въпреки възрастта си. 

След като през 2021 г. излезе документалният филм в три части на Peter Jackson "The Beatles: Get Back", McCartney тръгна на турне, озаглавено "Got Back Tour". Благодарение на него печалбите на звездата от турнета надхвърли 1 милиард долара. Така той се превърна в един от 11-те артисти с подобно постижение в над 30-годишната история на статистиката, водена от Billboard. 

McCartney не спира да създава и нова музика. В интервю през юни той съобщи, че последният запис на Beatles ще бъде издаден по-късно тази година, като за изчистването на звука на песента е използван изкуствен интелект. Той обаче подчерта, че няма нищо изкуствено създадено в предстоящото изпълнение. 

Новини