Перфектната компания за Свети Валентин за Kelly Clarkson

Певицата разказа за идеалната "среща" със самата себе си, след като се раздели със съпруга си

13 Февруари 2021
social
Снимка от facebook

Kelly Clarkson изобщо не тъгува, че ще бъде сама на Свети Валентин тази година. Певицата в момента преживява тежък развод със съпруга си Brandon Blackstock, но това не й пречи да си прекара добре на празника на влюбените в собствената си компания.

В предаването си "The Kelly Clarkson Show" тя разговаря по темата с гостите си, актрисата Sarah Chalke и комедийната звезда Kym Whitley.

Kelly сподели, че идеалният начин да прекара празника е с чаша вино и книга, сгушена пред камината в спалнята си.

"Всички знаем, че нямаме нужда от връзка, за да си живеем страхотно. За да бъда на среща със себе си, предвид това че съм майка, много обичам, когато имам време, просто да се отпусна с чаша вино, да запаля камината в спалнята ми и да почета книга или да гледам някой сериал. Или просто да изляза с компания приятелки", казва Clarkson.

Това ще бъде първият Свети Валентин на певицата след раздялата със съпруга й. Тя подаде молба за развод на 4 юни 2020 г. Двамата имат дъщеря на 6 години и син на 4 години.

По време на разговора в предаването, певицата отговори и на въпроса какво се е налагало да се преструва, че приема, докато има връзка с някого.

"Излизах с един човек и предполагам, защото съм певица и авторка на песни, когато имаш връзка с човек като мен, си казваш "О, ще й напиша песен". И, не, недейте да го правите", посъветва певицата през смях. 

Новини