Pink качила 16 килограма по време на пандемията

17 Февруари 2023
Pink
Снимка от pinkspage.com

Pink качила 16 килограма по време на пандемията, защото не спирала да яде хляб с квас и не можела да тренира, след като претърпяла операции на тазобедрената става и на врата.

Певицата разказа за проблемите си със здравето и теглото. Пред Variety тя обясни, че макар паузата заради пандемията да е била добра за гласа ѝ, тя се е отразила зле на тялото ѝ. По време на локдауните и изолацията се превърнало в навик за нея да си приготвя хляб с квас и да го яде, и постепенно качила 16 килограма. Претърпяла и операции на тазобедрената става, както и на врата. Заради това трябвало да почива и да не тренира. 

След премахването на строгите мерки заради коронавируса Pink се “взела в ръце”, влязла отново във форма и в момента казва, че се чувства по-здрава от когато и да било преди. “Готова съм да тръгна на път. Прекалено дълго си стоях у дома”, казва звездата във връзка с предстоящото ѝ турне. 

Днес певицата представи новия си албум “Trustfall”, който включва 13 песни. Първият сингъл от него беше “Never Gonna Not Dance Again”, последван от заглавната песен, а по-рано тази седмица излезе и баладата “When I Get There”, посветена на покойния баща на Pink. В албума има и колаборации с Lumineers (“Long Way to Go”), First Aid Kit (“Kids in Love”) и Chris Stapleton (“Just Say I’m Sorry”).

Преди премиерата пред Billboard Pink сподели как е избрала заглавието на записа: “Беше много лесно. Според мен да станеш от леглото, да се облечеш, да оставиш децата в училище, да имаш връзка, както и да си родител, дори участието в избори - за всичко това е необходимо голямо доверие. И през повечето време се чувстваме така, сякаш сме в падаме назад и не знаем къде е земята”. 

През юли Pink стартира и турнето си “Summer Carnival” с концерти на стадиони. 

В навечерието на премиерата на “Trustfall” Pink изпълни на живо “When I Get There” в предаването Piano Room на BBC Radio 2, както и нейния хит от 2012 г. “Try” и кавър на “Nothing Compares 2 U” на Prince.

Новини