Платиха близо 7 милиона лири за духовете на Robbie Williams

Певецът от години се опитваше да продаде имението си в Уилтшър

16 януари 2022
social
Снимка от facebook

След 12 години на пазара обитаваната от духове къща на Robbie Williams в Уилтшър, Великобритания, е била продадена за 6,75 милиона британски лири. 

В. "Дейли мейл" припомня, че певецът купи имението от 18-и век през 2009 г. за 8 милиона лири. То разполага със седем спални, футболно игрище, тенис корт, площадка за хеликоптери и къща за гости. Williams впоследствие призна, че покупката е била импулсивна и че скоро е съжалил за това, защото се е уплашил от енергията в къщата, особено в едно от помещенията, което за кратко е била детската стая на дъщеря му Teddy. Според изпълнителя тук някога се е случило трагично събитие и той е почти сигурен, че имението е обитавано от духове.

Скоро след това Robbie Williams реши да се избави от имота, но въпреки редовните огледи, купувач така и не се намери. Според местните жители една от основните причини не е призракът, а близостта до сметището, което е на половин миля от къщата и се вижда от някои от прозорците на горния етаж. През септември 2021 г. Robbie взе трудното решение да намали цената му, въпреки значителното поскъпване на недвижимите имоти във Великобритания по това време.

Williams, съпругата му Ayda и четирите им деца прекарват по-голямата част от времето си в имението му за 24 милиона британски лири с изглед към Женевското езеро в Швейцария, където се преместиха по време на първия локдаун през 2020 г. Певецът притежава и имение в Бевърли Хилс, както и дом за 17 милиона лири в Нотинг Хил, Западен Лондон.

Новини