Поредно отлагане: "Жената чудо 1984" остава за декември

Дългоочакваното продължение на лентата от 2017 г. трябваше да гледаме в кината в началото на октомври

12 септември 2020
social
Снимка от facebook

"Жената чудо 1984" отново се отлага на фона на бавното отваряне на кината по света и все още малкото зрители в залите. От Warner Bros. потвърдиха, че филмът с Gal Gadot се мести в зимния кинокалендар. Новата дата за премиерата на дългоочакваното продължение на лентата е 25-и декември.

"На първо място искам да кажа колко много с Gal обичаме феновете на Жената чудо по света и нетърпението ви да видите новия филм ме прави много щастлива", заяви режисьорът на продукцията Patty Jenkins. "Знам колко е важно този филм да достигне до вас на голям екран, когато всички ще можем да споделим преживяването заедно, затова се надявам, че няма да имате нищо против да почакате още малко. Новата дата е точно на Коледа, така че нямам търпение да прекараме празниците с вас!".

Първи трейлър на новия "Батман"

В "Жената чудо 1984" Gal Gadot и Chris Pine се завръщат в централните си роли от хитовата лента от 2017 г., а новите попълнения в актьорския състав са Kristen Wiig и Pedro Pascal. Филмът първоначално трябваше да е в кината в началото на юни, но заради пандемията първо беше отложен за август, а след това - за октомври. Сега новата битка със злото на амазонката Даяна остава за Коледа. 

 

Новини