Приключиха снимките на новия "Батман"

Работата по продукцията спира няколко пъти заради пандемията

15 март 2021
social
Снимка от twitter

Американската филмова компания Warner Bros. завърши снимките на новия филм за Батман, главната роля в който изпълнява британският актьор Robert Pattinson. За това съобщи режисьорът на продукцията Matt Reeves в своя профил в социалната мрежа Twitter.

Той потвърди по-рано появилата се информация, като публикува снимка на опакована скриптърска клапа, а към кадъра написа „Последен ден“. 

Работата по филма премина във Великобритания. Снимките започнаха през януари миналата година в Лондон и първоначално бяха преустановени през март заради пандемията от COVID-19. Няколко дни след възобновяването им в началото на септември пак бяха прекратени, защото член на снимачния екип е бил диагностициран с коронавирус. От Warner Bros. не разкриха самоличността на човека с положителен тест за болестта, но много медии съобщиха, че заразеният е самият Robert Pattinson. Преди няколко седмици снимките пак бяха сложени на пауза, след като каскадьорът, който изпълнява опасните сцени на Pattinson, също се оказа заразен с COVID.

Пореден ковид случай при снимките на новия "Батман"

 

Новини