Първи трейлър на новия "Батман"

Нови кадри от "Жената чудо 1984" и “Лигата на справедливостта на Zack Snyder”

24 август 2020
social
Снимка от twitter

Поредица големи новини дойдоха през уикенда след виртуалното фенско събитие на DC Comics - "DC FanDome".

Малко след като се разбра, че снимките на новия филм за Батман ще се подновят през септември във Великобритания, излезе и първи тийзър трейлър на продукцията. Видеото беше представено лично от режисьора Matt Reeves по време на виртуалното събитие. Звездата на новия филм Robert Pattinson каза, че няма търпение да се върне на снимачната площадка и да продължи да играе ролята на своя любим герой от комиксите. Първите кадри от лентата показват актьора не само в костюма на Батман, но и като Брус Уейн. В трейлъра виждаме и Zoë Kravitz като Selena Kyle преди да се превърне в Жената котка и Jeffrey Wright като комисар Gordon.

Три години след премиерата по кината на “Лигата на справедливостта” режисьорът Zack Snyder пусна първи трейлър на филма така, както той е възнамерявал да изглежда. Кинотворецът се оттегли от проекта внезапно по лични причини и версията, която гледахме в кината беше завършена от Joss Whedon. По-рано тази година стана ясно, че ще можем да видим филма от гледната точка на първия режисьор под заглавието “Лигата на справедливостта на Zack Snyder”. Неговата версия е дълга цели 4 часа и ще бъде пусната на части в една от големите видеострийминг услуги следващата година.

Вече е факт и новият трейлър на “Жената чудо 1984”. Освен много екшън сцени с Gal Gadot, виждаме и малко кадри от трансформацията на Kristen Wiig в зловещата Чита. Филмът ще бъде по кината от 2-и октомври.

Режисьорът James Gunn също поднесе изненада с първи разкрития за предстоящото продължение на "Отряд самоубийци". От него става ясно, че звездата от телевизионното предаване "На живо в събота вечер" Pete Davidson и бивш годеник на певицата Ariana Grande е сред новите попълнения в актьорския състав. Представянето на героите включва също Idris Elba и John Cena. Премиерата е насрочена за август 2021 г.

Новини