Първи трейлър на "Лоши момчета 4"

26 март 2024
Bad Boys
Снимка от Форум Филм България

Will Smith и Martin Lawrence се събират отново за четвърто продължение на "Лоши момчета". Официалното заглавие на филма е “Bad Boys: Ride or Die”, а този следобед беше представен и първи трейлър. 

Популярната екшън-комедия обедини актьорите за първи път през 1995 г. в ролите на детективите от полицията в Маями Майк Лаури и Маркъс Бърнет, които разследват голям случай на наркотрафик. 

Първите два филма от поредицата бяха режисирани от Michael Bay. Adil El Arbi и Bilall Fallah се заеха с третото продължение “Лоши момчета завинаги" и сега се завръщат на поста за четвъртия филм. В актьорския състав са още Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens, Eric Dane, Paola Núñez и Tasha Smith.

“Bad Boys: Ride or Die” се очаква в кината на 7 юни и ще бъде първият филм с претенции за касов хит на Smith след скандалния шамар на Оскарите през 2022 г. Това ще бъде и завръщане на режисьорския тандем зад злочестия филм "Batgirl", който беше заснет, но в крайна сметка от Warner Bros. Discovery решиха, че няма да го пускат изобщо.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини