Първи трейлър на “Harry & Meghan”

Документалният сериал обещава да разкрие повече и да бъде дори по-скандален от интервюто на британския принц и американската актриса пред Oprah Winfrey

01 декември 2022
social
Снимка от BGNES

Meghan Markle и принц Harry държат да разкажат своята версия за живота си в новия документален сериал на Netflix. Първият трейлър на продукцията “Harry & Meghan” и излезе днес и показва невиждани досега кадри от личния им живот. Някои от тях показват плачещата американска съпруга на британския принц. 

“Никой не вижда какво става зад затворените врати”, казва във видеото Harry, “Трябваше да направя всичко възможно, за да защитя семейството си”. А на въпрос защо са решили да заснемат документалната продукция Meghan отговаря: “Когато залозите са толкова високи, не е ли по-логично да чуете нашата история от нас?”. 

Очаква се поредицата да разкрие повече и да бъде дори по-скандална от интервюто, което дадоха пред Oprah Winfrey през март 2021 г. Тогава Meghan разкри, че през 2019 г. е мислела за самоубийство, докато е била бременна със сина им Archie, заради тежките критики, които понасяла в кралския двор. По думите ѝ, когато поискала помощ, тя ѝ била отказана. 

Harry и Meghan в крайна сметка се отказаха от кралските си задължения на официални членове на британската корона през януари 2021 г. и напуснаха Великобритания, като се преместиха да живеят в Калифорния. По-късно се роди и второто им дете Lilibet. 

Трейлърът се появи на фона на стартиралата официална визита на принц William и Kate Middleton в САЩ, която е първа от 8 години. Поредицата ще излезе и няколко месеца след смъртта кралица Elizabeth II и погребението ѝ през септември, последвано от възкачването на престола на нейния син крал Charles III, който е баща на Harry.

В шестте епизода ще бъде проследена историята на връзката между херцозите на Съсекс, както и се очаква да се разберат по-конкретно причините за решението им да напуснат кралското семейство. 

Режисьор на поредицата е двукратно номинираната за “Оскар” и носителка на “Еми” Liz Garbus. Все още не се съобщава дата за премиерата.

 

Новини