Първоаприлска шега: Usher излъга публиката на концерт, че ще пее с Beyoncé

03 април 2023
Usher
Снимка от БГНЕС

Usher се пошегува жестоко с публиката на свой концерт, като ги излъга, че към него ще се присъедини Beyoncé. 

През уикенда в Северна Каролина се проведе музикалният фестивал Dreamville, организиран от рапъра и продуцент J. Cole. Освен Usher сред изпълнителите бяха Drake, Burna Boy, Sean Paul и Lil Durk.

След като изпълни двете части на песента си "Confessions", в края на изявата си, Usher доведе до край шегата си, след като няколко пъти преди това намекна, че Beyoncé ще пее с него: 

“Казах ви, че ще имам изненадващ специален гост за вас, дами и господа. Искате ли да знаете каква е изненадата? Без повече заобикалки, вдигнете ръце и аплодирайте единствената и неповторимата Beyoncé!”.

В този момент Usher се обръща настрани, сякаш в очакване на мегазвездата, под бурните възгласи и овации на публиката. Когато тя не се появява той се преструва на объркан и отива зад сцената, уж за да провери какво се случва. После се връща обратно и казва весело "Първоаприлска шега". 

Все пак изненада имаше, защото към Usher се присъедини хип-хоп дуото City Girls, с които изпълниха заедно колаборацията си "Good Love". Миналия месец певецът издаде нов сингъл със заглавие "GLU", за който се предполага, че ще бъде част от деветия му албум.

Новини