Rachel Zegler излиза на арената на "Игрите на глада"

20 септември 2023
Rachel Zegler
Снимка от Форум Филм България

Rachel Zegler излиза на арената на "Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии" в нов трейлър на предстоящия филм. 

Продукцията ще ни върне в суровия антиутопичeн свят на Панем. Създадена по световния бестселър на Сюзан Колинс, впечатляващата епична екранизация разказва вълнуващата история за покваряването на младия Кориолан Сноу (Tom Blyth), първите му стъпки в йерархията на властта и превръщането му в ужасяващия тиранин, когото познаваме от хитовите филми и книги от превърналата се в световен феномен поредица "Игрите на глада". 

Години преди да стане президент на Панем, 18-годишният Кориолан Сноу е последната надежда на своя залязващ род – някога гордо семейство, което след войната губи своите влиятелни позиции в Капитол. С бързото наближаване на 10-ите годишни Игри на глада, младият Сноу е неприятно изненадан, когато е избран за ментор на Луси Грей Беърд – момиче трибут от незначителния Окръг 12. Но след като Луси Грей привлича цялото внимание на Панем със своето провокативно изпълнение по време на Жътвата, Сноу смята, че може да успее да обърне шансовете на тяхна страна. Обединявайки уменията им за показност и новооткритата политическа проницателност, битката на Сноу и Луси Грей в крайна сметка ще разкрие кой е пойна птица и кой е змия.

Изтребление, политическо безумие, фалшив блясък, хладнокръвни предателства и жестока борба за оцеляване... това е светът на "Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии", в чийто център ни спуска новият епичен трейлър и ни разкрива невероятния размах на продукцията, която предлага и вълнуваща, открояваща се с голямо тематично богатство и дълбочина история. 

Игрите започват на 17-и септември, а с тях и незабравимото киноизживяване.

Новини