Rag‘n’Bone Man си партнира с Pink

Новият сингъл на певеца излиза в началото на април

29 март 2021
social
Снимка от facebook

Rag‘n’Bone Man си партнира с Pink за предстоящия си сингъл "Anywhere Away From Here".

Песента ще бъде включена в новия албум на изпълнителя "Life By Misadventure", който ще излезе на музикалния пазар на 7-и май.

"Anywhere Away From Here" ще бъде поредната доза от колекцията, която ще получим на 9-и април.

"Тази песен е откровение за желанието да изчезнеш в неловки ситуации, за уязвимостите, пред които се изправяме", обясни Rag‘n’Bone Man за парчето и добави, че за него е голяма чест Pink да участва в записа и да бъде част от него.

Самата Pink си спомня как се е срещнала с Rag’n’Bone Man за първи път. Това се е случило в Европа през 2017 г., малко след като за първи път чува неговия хит от предходната година "Human": "В онзи момент аз вече бях влюбена в гласа му и когато се срещнахме лично, бързо разбрах, че душата му също е прекрасна. Оттогава знам, че искам да работя с него някой ден. "Anywhere Away From Here" е най-добрата песен, в която двамата бихме могли да пеем заедно. За мен е чест да бъда част от колаборация".

Rag'n'Bone Man пее за саботирането на връзката от страх

През януари певецът представи първия сингъл от "Life By Misadventure" - "All You Ever Wanted".

Rag‘n’Bone Man планира турне във Великобритания и Ирландия в подкрепа на албума през октомври и ноември. През юни той ще има няколко изяви в джаз клуб в Лондон, за които билетите са напълно разпродадени.

Новини