Madonna обяви дати за турне

17 януари 2023
Madonna
Снимка от Facebook

Както се очакваше, Madonna обяви дати за турне, “Madonna: The Celebration Tour” във вайръл видео, препратка към нейния документален филм от 1990 г. “Truth or Dare” (“Истина или предизвикателство”, познат и със заглавието “В леглото с Madonna”). 

В клипчето Madonna е седнала на маса с Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Diplo и други знаменитости. Сред тях е и актрисата Amy Schumer, която предизвиква певицата да тръгне на турне, в което да изпълнява най-големите хитове от 40-годишната си кариера в музиката. И Madonna приема. 

Според официалната информация турнето “ще подчертае нейния неподражаем каталог с музика от последните 40 години” и “ще отдаде почит към Ню Йорк, където започва музикалният ѝ път”.  

Обиколката включва 35 дати в Северна Америка и Европа. Началото ще бъде на 15-и юли във Ванкувър, последвано от концерти в Детройт, Чикаго, Ню Йорк, Маями и Лос Анджелис. Графикът за Европа включва 11 спирки през есента в Лондон, Барселона, Париж, Стокхолм и други градове. Финалът ще бъде в Амстердам на 1-и декември. 

“Вълнувам се да представя колкото се може повече песни и се надявам, че ще направя шоу, каквото моите фенове очакват”, казва Madonna в съобщението за турнето.

Официалната продажба на билети започва на 20-и януари.

Новини