Разказват за живота на Robbie Williams във филм

Работното заглавие е "Better Man", а режисьор ще бъде Michael Gracey

23 Февруари 2021
social
Снимка от facebook

Биографичен филм ще разкаже подробности за живота на Robbie Williams.

Проектът е в начален етап на разработка, а за режисьор е избран Michael Gracey, който стои зад филма "Най-великият шоумен". Той ще проследи издигането на Robbie до статута на световна звезда и няма да пропусне по-мрачните моменти от живота му, когато певецът се бореше с наркозависимост.

Gracey вече е разговарял с Williams за филма, който носи работното заглавие "Better Man". Пред Deadline режисьорът заяви: “В каква светлина ще представим Robbie във филма, е строго секретно. Искам да свърша работата по наистина оригинален начин. Искам зрителите да останат с усещането за нещо, което не са виждали досега".

Във филма ще бъдат използвани някои от най-големите хитове на Williams, сред които "She’s The One", "Angels" и "Let Me Entertain You".

Gracey обясни, че това, което го е привлякло към проекта, е интересът му към Robbie като към "обикновен човек с големи мечти, който е последвал тези мечти и е стигнал до невероятно място": "Той не е най-добрият певец, нито най-добрият танцьор, и все пак е успял да продаде 80 милиона записа по целия свят. Всеки може да открие себе си в този човек, който не смята, че има някакъв изключителен талант, и все пак наистина го има. Това, което той притежава, е воля, визия и увереност, с която да заяви "Ще последвам мечтата си".

Засега няма насрочена дата за премиера на филма.

Новини