Разводняване: Отново се говори за "Рамбо 6"

24 септември 2023
Stallone
Снимка от БГНЕС

Силвестър Сталоун си остава синоним на двама филмови герои - Роки Балбоа и Джон Рамбо. Феновете до момента са гледали приключенията на ветерана от Виетнам Джон Рамбо в пет части. Въпреки това, тъй като разказът реално приключи с "Рамбо: Последна кръв" през 2019 г., възможността Сталоун да се завърне за "Рамбо 6" е обект на спекулации.

Те взеха нов обрат по време на скорошно интервю с Кевин Кинг-Темпълтън и Лес Уелдън, продуценти на "Непобедимите 4". В разговора си с Coming Soon те намекнаха за възможността за възраждане на различни франчайзи в отговор на търсенето от страна на феновете, подобно на начина, по който беше възобновена поредицата "Непобедимите". Особено подчертаха готовността си сериозно да обмислят връщането на Силвестър Сталоун за "Рамбо 6", ако има значително търсене от страна на феновете.

Това не е първият път, в който се говори за "Рамбо 6", особено като се имат предвид силните последователи, които поредицата "Рамбо" поддържа през годините. Въпреки възрастта си, Силвестър Сталоун показва забележителен ентусиазъм при поемането на екшън роли, пример за което е участието му в поредицата "Непобедимите". Основният въпрос не е способността на Сталоун да се превъплъти в ролята на Рамбо, а по-скоро дали сюжетната линия оправдава продължението.

Новини