Reese Witherspoon приключи процедурата по развода си за четири месеца

03 август 2023
Reese Witherspoon
Снимка от БГНЕС

Reese Witherspoon и Jim Toth уредиха развода си, четири месеца след като носителката на "Оскар" подаде документи в съда. 

Според сайта TMZ, Witherspoon и Toth са подписали споразумение за прекратяване на брака и са разписали подробен план как ще отглеждат 10-годишния си син Tennessee. Други подробности не се съобщават. 

Актрисата подаде документи за развод на 30-и март в съд в щата Тенеси, в които посочи като причина "непреодолими различия". В молбата ѝ е записано също, че двамата са подписали предбрачно споразумение преди сватбата си през март 2011 г. Колкото до попечителството, тя заяви, че със съпруга ѝ трябва да имат равни родителски права.

Двойката обяви раздялата си на 24-ти март - два дни преди годишнината от сватбата. Още тогава в общо изявление беше съобщено, че двамата запазват приятелските отношения и уважението си един към друг и към всичко, което са създали заедно. 

За звездата от сериала "Сутрешно шоу" това е втори развод. Тя се раздели с Ryan Phillippe през 2006 г. след 7 години брак. От него тя има 23-годишна дъщеря, Ava, и 19-годишен син, Deacon.

Новини