Риана чисти в ресторант

Вижте защо

05 септември 2022
social
Снимка от БГНЕС

Риана останала, за да помогне на персонала на ресторант да почисти след нейна момичешка вечер там, твърди Page Six. Основателката на Fenty Beauty вечеряла в ресторант със звезда Мишлен, наречен Caviar Russe, в четвъртък вечерта с група приятелки. те помолили персонала да оставят ресторанта отворен по-дълго.

Източник каза, че певицата е била "видяна да помага на сервитьора да почисти и да бутне бар-столовете обратно на мястото им." Съобщава се, че тя е пристигнала в ресторанта с шест приятелки и те са се наслаждавали на хайвер, шампанско и сашими хапки до 2 часа сутринта.

Още през юли беше разкрито, че Риана има линия Fenty Hair в процес на разработка. Billboard съобщи, че компанията на Риана Roraj Trade, LLC е подала две заявления за Fenty Hair в Службата за патенти и търговски марки на САЩ. Документите разкриват, че новите продукти за коса ще включват ленти за коса, панделки, щипки за коса, перуки, маши, фиби, четки, гребени и много други. Fenty Hair ще бъде следващото допълнение към марката Fenty на певицата.

Новини