The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Риана ще води шоуто на полувремето на Супербоул
Риана ще води шоуто на полувремето на Супербоул
Снимка: кадър YouTube
Риана ще води шоуто на полувремето на Супербоул Понеделник, 26.09.2022 г., 07:23 ч. Деветкратната носителка на "Грами" съобщи новината

Риана ще води шоуто на полувремето на Супербоул през февруари в Аризона, съобщиха от НФЛ. Деветкратната носителка на "Грами" съобщи новината, като публикува в Twitter снимка на футболна топка. Организаторите нарекоха 34-годишната певица "талант на поколенията" в прессъобщение, публикувано тази нощ. Шоуто е едно от най-желаните места за изява в музикалния бизнес. 

"Риана е артист, който се появява веднъж на поколение и е културен инфлуенсър през цялата си кариера", заяви ръководителят на музикалния отдел на НФЛ Сет Дудовски.

 

А Jay-Z, чиято развлекателна компания Roc Nation ще помогне за организирането на представлението, нарече звездата "жена със скромно потекло, която надминава очакванията на всяка крачка".

"Тя е човек, роден на малкия остров Барбадос, който се превърна в един от най-изтъкнатите артисти в историята. Самостоятелно създадена в бизнеса и развлекателната индустрия", добави той.

Коментари