Rick Astley разказва за кариерата и живота си в книга

12 Февруари 2024
Rick Astley
Снимка от БГНЕС

Rick Astley ще издаде книга с мемоарите си. 

Изпълнителят на "Never Gonna Give You Up" ще разкаже за живота и кариерата си в изданието, озаглавено "Never". В книгата той ще започне историята от ранните си години в градчето Нютън-ле-Уилоуз, Ланкашър, ще мине през световния си успех като част от "фабриката за хитове" на британското продукционно трио Stock Aitken Waterman и ще стигне до последния си албум "Are We There Yet?". 

“Славата не ме направи щастлив. Бях един неуверен 20-годишен младеж и това, че бях известен, само влоши нещата. Бяха времена, когато най-важното беше как изглеждаш, и аз все още не знам как успях да се промъкна там. Забавлявах се през повечето време, но в един момент поглеждаш в огледалото и се питаш "Е, това ли беше всичко?", казва Astley за преживяванията си. 

“Колкото и да е клиширано, успехът никога няма да поправи нещо, което е счупено. Трябва да го направиш сам. А в мен имаше нещо счупено - мисля, че е така с всеки човек, който излиза на сцената".

Книгата трябва да отведе почитателите и читателите „отвъд ослепителните светлини на сцената – давайки интимен поглед към човека зад хитовете – и е портрет на истината, артистичната еволюция и удивителната сила на удовлетворението“.

Междувременно в BBC Radio 2 Piano Room Astley изпълни кавъри на "Driver’s Licence" на Olivia Rodrigo и "Shape Of You" на Ed Sheeran. 

Magic - Музиката, която обичаш 

Новини