Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ricky Martin с нов сингъл
Ricky Martin с нов сингъл
Снимка: Virginia Records / Sony Music Entertainment
Ricky Martin с нов сингъл Петък, 24.01.2020 г., 11:25 ч. "Tiburones" ще бъде част от новия албум на латинозвездата

Латинозвездата Ricky Martin започва новото десетилетие със световната премиера на новия си сингъл „Tiburones“ и емоционално видео към него.

Парчето „Tiburones“ (в превод "акули") е красива интимна балада, с нежно послание за любовта, разбирателството, толерантността и най-вече обединението. Автори на песента са Pablo Preciado и Óscar Hernández, продуцент е Julio Reyes Copello, а режисьор на видеото е пуерто риканецът Kacho López.

Още в началото на песента, текстът говори много, а Ricky изпява всяка фраза със сила, която и до днес го прави една от най-големите световни звезди.

„Tiburones“ е парче, в което много хора ще се припознаят. Това, което исках да постигна във видеото е да хвана една обща история, и затова пожелах да снимам в Пуерто Рико. Песента и видеоклипът олицетворяват всичките емоции, енергия и чувства, присъщи за моментите, в които всички ние хората ставаме едно цяло“, споделя Ricky.

„Tiburones“ ще бъде част от предстоящия студиен албум на Ricky, предвиден да излезе по-късно тази година.

Martin, който е ностител на награди „Грами“ и „Латино Грами“, репетира за дългоочакваното си световно турне "Movimiento", което стартира на 7-и февруари с три поредни концерта в Coliseo de Puerto Rico José Miguel Agrelot в Пуерто Рико. От там продължава към Viña del Mar Festival в Чили, последвано от концерти в Аржентина, Уругвай и Мексико.

Ricky ще изпълнява най-големите си хитове, заедно с песните от новия си албум, включително „Cántalo“ и „Tiburones“. Изпълненията ще бъдат съпътствани от технологични визуализации и светлинно шоу, по дизайн на Jaime King, който режисира концерта "All In" (2017) на Martin във Вегас, както и емблематичните му турнета "Livin’ La Vida Loca" (1999) и "Black and White" (2007).

Коментари