Rihanna беше сред гостите на наградите “Златен глобус”

Певицата обаче не мина по червения килим

11 януари 2023
social
Снимка от БГНЕС

Rihanna пропусна червения килим на наградите “Златен глобус”, но присъства на самата церемония в Бевърли Хилс заедно с половинката си A$AP Rocky. За облеклото си музикалната двойка беше заложила на елегантния черен цвят.

Певицата получи първата си номинация за статуетката за песента “Lift Me Up” от “Черната пантера: Уаканда завинаги” и макар да не спечели, привлече вниманието на гостите и публиката.

Водещият Jerrod Carmichael също не пропусна изпълнителката, като се обърна шеговито към нея от сцената: “Ще кажа нещо много противоречиво. Може и да имам неприятности: Rihanna, използвай колкото време ти е необходимо за новия си албум. Не позволявай на онези глупаци в интернет да те притискат за нищо!”. Тя реагира с усмивка на думите му.

Певицата не е издавала нов албум от 2016 г. и феновете често ѝ задават въпроса кога ще го направи. Надежди за това се появиха след обявяването на участието ѝ на Супербоул, но тя каза, че шоуто в полувремето е едно, а издаването на нова музика е съвсем отделна тема. 

Новини