Rihanna не "пенсионира" деветия си албум, започва го отначало

12 юни 2024
Rihanna
Снимка от БГНЕС

Rihanna обяви, че "започва отначало" работата по очаквания от години от феновете девети албум.

Звездата не е издавала албум след „Anti“ от 2016 г., но сега най-накрая е готова да се върне в студиото и планира да слуша отново музиката, върху която е работила през последните няколко години, и да реши дали нещо от готовия материал е все още значимо или интересно за нея.

Тя каза пред „Entertainment Tonight“: 

„Мисля, че музиката за мен е ново откритие. Преоткривам нещата. Работя по албума толкова дълго, че някак си оставих всички тези неща настрана и сега съм готова да се върна в студиото. Да, започвам отначало. Но не искам да пренебрегвам песните, които вече имам, така че всъщност искам да се върна и да чуя нещата с нови уши, от новата ми перспектива и след това да видя какво е приложимо и в какво все още съм влюбена".

36-годишната бизнесдама и майка на две момчета (RZA на 2 г. и Riot на 10 месеца) разтревожи феновете си по-рано тази седмица, когато беше забелязана в Ню Йорк с тениска с надпис "В пенсия съм" ("I'm retired").

Rihanna обаче успокои почитателите си с усмивка:

„Хората много се стресираха от тази дума "пенсионирана". Веднага реагираха с мисли като „Значи никога няма да получим албум". Никой не си направи труда да прочете и другия ред от надписа, беше нещо като „Няма защо да се обличам по-добре от това" ("This is as dressed up as I get"). 

През последните дни Rihanna е заета с представянето на новото си бизнес начинание - тя пуска на пазара козметични продукти за коса. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини