Rihanna с нова восъчна фигура в “Мадам Тюсо”

08 Февруари 2023
Rihanna
Снимка от БГНЕС

Дни преди Rihanna да се завърне на музикалната сцена с шоу на полувремето на Супербоул музеят “Мадам Тюсо” обяви, че в неговия клон в Ню Йорк ще бъде изложена нова восъчна фигура на звездата. Тя пресъздава визията на певицата от появата ѝ на бала Мет Гала през 2018 г., когато тя беше сред официалните домакини и носеше папска шапка. Темата тогава беше “Божествени тела: Мода и католическо въображение”. Статуята ще бъде поставена в “светлинната зала” на музея, където ще се впише идеално с вградени в дрехите ѝ LED светлини. Там са разположени още восъчни двойници на Ariana Grande, Justin Bieber, Lady Gaga и още много знаменитости.
 

 

Говори се, че още една восъчна фигура на Rihanna ще бъде добавена по-късно тази година в музея “Мадам Тюсо” в Орландо, която ще пресъздаде визията ѝ от изпълнението на Супербоул.

Преди първото ѝ изпълнение на сцена от над 7 години се появиха слухове, че веднага след него Rihanna ще обяви премиерата на дългоочаквания наследник на албума “Anti” от 2016 г. Освен това според някои медии тя ще тръгне и на световно турне. Това би изправило феновете пред доста тежка дилема, след като музикални обиколки за тази година вече насрочиха няколко други мегазвезди - Madonna, Beyonce и Taylor Swift. 

 

 

Новини