Rihanna се преражда в “Born Again”

Звездата представи втора песен към филма "Черната пантера: Уаканда завинаги"

11 ноември 2022
social
Снимка от facebook

Слуховете се оказаха истина - Rihanna издаде втори сингъл, част от саундтрака на “Черната пантера: Уаканда завинаги”. Песента се казва “Born Again” и беше представена днес, когато филмът официално излиза по кината в целия свят. 

И този път става въпрос за балада, и отново вокалите на звездата изпъкват на фона на пиано и струнни инструменти, но този път в композицията има малко повече драматизъм и напрегнатост, в сравнение със спокойствието и топлотата на предишното изпълнение “Lift Me Up”

“Born Again” е част и от музикалното завръщане на Rihanna, след като шест години феновете търпеливо чакаха тя да намери време и за кариерата си на певица, докато се занимаваше с развиване на успешните си бизнеси. Последният ѝ албум “Anti” излезе през 2016 г. “Lift Me Up” тази седмица се изкачи на 2-ро място в американската класация за сингли, в който продължава да доминира Taylor Swift.

Саундтракът на “Уаканда завинаги” излезе миналата седмица. 

Междувременно преди дни Rihanna представи четвъртото си модно шоу “Savage X Fenty”, в което участваха Sheryl Lee Ralph, Taraji P. Henson, Johnny Depp и Simu Liu. С музикални изпълнения се включиха Anitta, Maxwell, Don Toliver и Burna Boy.

 

 

Новини