Ringo Starr издава нова музика

Барабанистът от Beatles пише песни във всеки удобен случай

01 август 2022
social
Снимка от БГНЕС

Ringo Starr издава нова музика. 

82-годишният барабанист от Beatles разкри, че ще представи мини колекция с 4 песни озаглавена “EP3” и се зарече да продължи да пуска нова музика в този формат, защото използва всеки удобен случай да пише песни. 

“В студиото съм и това е нещо, което винаги съм правил и ще продължа да правя, а да издавам мини албуми по-често ми дава възможност да бъда креативен и да вложа малко повече любов във всяка песен”, казва музикантът в изявление. 

Феновете могат да очакват “текстове, които ще ги накарат да се чувстват добре” и “приятно свежи мелодии”. 

Първата песен от новия албум на Ringo е “World Go Round”.

За създаването на съдържанието на мини колекцията той отново си е партнирал с Steve Lukather, Linda Perry, Dave Koz, José Antonio Rodriguez, и Bruce Sugar.

Записите за “EP3” са направени в домашното студио на Ringo в Лос Анджелис. Албумът ще излезе на 16-и септември в дигитален формат, а ограничен брой физически копия ще бъдат на пазара от 18-и ноември.  

През март 2021 г. Ringo Starr представи първата подобна колекция “Zoom In”, последвана през септември от “Change the World”.  

Следващият месец Ringo и неговата банда All-Star Band ще осъществят останалата част от лятното си турне в Северна Америка. Концертите бяха отложени заради два случая на заразени с коронавирус в групата. 

“EP3”:

  1. ‘World Go Round’
  1. ‘Everyone and Everything’
  1. ‘Let’s Be Friends’
  1. ‘Free Your Soul’

 

Новини