Rita Ora събра Kristen Stewart, Lindsay Lohan и Sharon Stone в новия си клип

27 януари 2023
Rita Ora
Снимка от Instagram

Rita Ora представи новата си песен “You Only Love Me” с видеото към нея. 

Певицата е сред авторите на парчето, а продуцент е Lewis Thompson. Според прессъобщението композицията е вдъхновена от “личните преживявания на звездата, когато се е чувствала уязвима в началото на романтична връзка”. 

Началото на “You Only Love Me” поставя гласова бележка от съпруга на Ora, режисьора и актьор Taika Waititi.

“С “You Only Love Me” и предстоящия албум, исках да уловя уязвимостта, която чувствах, когато се отдадох на любовта и навлязох в нов етап от живота си”, казва в изявление певицата. И добавя: “Да се научиш да се освободиш от миналото, за да направиш място за нови преживявания е много личен процес, който исках да документирам чрез моята музика - това пътуване не винаги е лесно, но излязох от него по-силна и изпълнена с повече любов, отколкото някога съм смятала за възможно”. 

Клипът е дело на Charlie Sarsfield и е заснет в предградията на Лос Анджелис. Той разказва за въображаема сватба, която обединява елементи от “Степфордски съпруги” и “Алиса в страната на чудесата”.

Във видеото участват Kristen Stewart, Lindsay Lohan, Jodie Turner-Smith, Chelsea Handler, Addison Rae, Alexander Stewart и Sharon Stone.

Новини