Rita Ora влиза в сериал по “Красавицата и Звяра”

Певицата ще партнира на Luke Evans и Josh Gad

08 Февруари 2022
social
Снимка от instagram

Британската поп звезда Rita Ora влиза в състава на нов сериал, предистория на “Красавицата и Звяра”. Певицата ще играе ролята на тайнствена бегълка, която притежава силата да промени съдбата на цяло кралство.

Ora публикува няколко снимки за новия си проект, включително кадри от детството ѝ, които показват малката Rita в ролята на Бел от приказката.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora)

Изпълнителката вече няколко пъти е показвала актьорските си амбиции, включително с участие във филма “50 нюанса сиво”.

Лимитираният сериал по класическата анимация на Disney ще има 8 епизода, а снимките започват през пролетта. В него ще се завърнат Luke Evans и Josh Gad в ролите на Гастон и Лефу от игралната версия на “Красавицата и Звяра” от 2017 г. 

Според описанието на сюжета, историята ще се развива в кралството от оригиналната приказка, но ще бъде посветена на Гастон и Лефу, и неговата доведена сестра Тили (Briana Middleton). Изненадващо разкритие на тайна от нейното минало ще изпрати тримата на пътешествие изпълнено с любов, смях и приключения. Докато мистериите на миналото се разкриват, а опасностите в настоящето растат, стари приятели и нови врагове ще се появят, за да покажат, че това познато кралство крие много тайни. 

Композиторът Alan Menken, който стои зад музиката на анимацията от 1991 г. И на филма от 2017 г., пише саундтрака на сериала, а текстовете на песните ще са дело Glenn Slater (“Рапунцел и разбойникът”). 

 

Новини