Robbie Williams разкри най-голямото разочарование в кариерата си

07 ноември 2023
Robbie Williams
Снимка от БГНЕС

Robbie Williams определи "Rudebox" като "най-голямото разочарование" в кариерата си.

Изпълнителят на „Let Me Entertain You“ изненада феновете си със сингъла от 2006 г., в който замени популярното си поп-рок звучене с повече хип-хоп и денс влияние. 

Размишлявайки върху песента, която даде и заглавието на седмия му солов албум, той каза пред NME:

„Най-много съжалявам, че я пуснах като първи сингъл. Ако я бях пуснал като трета по ред и да обясня правилно [че] е глуповата, щеше да е друго! Не се опитвам да бъда грайм артист. Знам, че е глупаво“.

Той призна, че най-ужасяващият момент за него в предстоящата документална поредица от 4 части, посветена на кариерата му, е да вижда как рекламира песента пред своите фенове.

„В документалния филм най-големият ми срам е, когато обяснявам на публиката, която ще слуша „Rudebox“ за първи път, че това ще бъде най-големият сингъл след „Angels“. Тогава имах идея за нещата, а именно, че това ще е вторият ми най-важен сингъл, защото „Angels“ ми даде кариерата, а „Rudebox“ възвести края на моята имперска фаза. Така че в известен смисъл бях прав, но не по начина, по който исках да бъде“.

В поредицата „Robbie Williams“ 49-годишният певец преживява отново миналото си, като гледа стари видеоклипове. Документалната продукция акцентира върху възхода му към славата, кариерата му в Take That и соловия му успех, както и проблемите му със зависимостите и психичното му здраве.

Режисьорът Joe Pearlman наскоро разкри, че погледът назад към по-мрачните аспекти от живота му, често са били прекалено тежки за певеца.

Pearlman каза пред вестник Independent: 

„Трябваше да прегледа отново моменти от времето, когато беше пристрастен, знаехме, че това ще бъде невероятно предизвикателство и също така потенциално можеше да предизвика връщане към опасния навик. Затова трябваше да бъдем много внимателни в тези моменти... Това нещо може да се отрази много тежко на човек. И имаше моменти, когато не можехме да продължим, моменти, когато трябваше да спрем снимките и това беше добре".

Новини